Skúsenosť zákazníčok s Her Biotic: 7 žien, 7 príbehov
Ocitli ste sa v situácii, keď máte pocit, že vás vaše telo necháva na pospas osudu? Opakujú sa vám problémy s plesňami a bakteriálnymi infekciami, zápaly močového mechúra a nepríjemný pocit „tam dole“?
Máte neustále nafúknuté brucho, ktorého sa neviete zbaviť?
Navyše máte trávenie ako „na kolotoči“ – niekedy pravidelné a bez problémov, inokedy vás poruchy trávenia prekvapia, keď ich najmenej čakáte?
A na vašej pleti sa objavujú nečistoty, hoci ste starostlivosť o pleť nemenili celé mesiace.

Situácia je jasná: Vaše črevá a vaginálna mikroflóra potrebujú podporu. Toto sú dve najdôležitejšie mikroflóry vo vašom tele. Prečo je dôležité, aby ste to vedeli?

Vaginálna a črevná mikroflóra nielenže zdieľa rovnaký typ baktérií, ale aj medzi sebou neustále „komunikuje“.

Robia to dvoma spôsobmi:

1. Komunikujú medzi sebou vďaka tesnej blízkosti „tam dole“, čo umožňuje prenos črevných baktérií do pošvy (a naopak).

2. Črevo môže komunikovať s vagínou aj nepriamo, keďže zdravé črevo dokáže zmierniť zápaly v celom tele a menej zápalov v tele znamená aj menej zápalov vo vagíne.

Preto je dôležité dbať na rovnováhu baktérií v oboch, pretože to prináša mnoho pozitívnych účinkov na vaše intímne zdravie, trávenie, stav pokožky a celkovú pohodu.

A o oboje sa môžete postarať len jednou kapsulou denne.

Objavte najobľúbenejší výživový doplnok pre ženy (kliknite) >>> 

Ak ste pri uvedených ťažkostiach na začiatku tohto príspevku pokývali hlavou a pomysleli ste si „toto všetko sa deje aj mne“, príbehy žien, ktoré vyskúšali kapsuly Her Biotic, vám možno dajú nádej, že existuje riešenie.

Prečítajte si, čo hovoria:                                                                       ___________________________________________________________________

„Her Biotic je pre mňa absolútne TOP produkt. Je úžasné, aké účinné sú tieto kapsuly. Myslím, že väčšina žien mi rozumie, keď poviem, že som mala dlhodobo problém s nafúknutým bruškom. A ako ma trápil! 

Skúšala som rôzne probiotiká na zmiernenie mojich problémov, no bezvýsledne. Od chvíle, keď som objavila a vyskúšala Her Biotic, je všetko inak. Už po 1 týždni zmizlo nafúknuté brucho a cítila som sa oveľa lepšie. Naozaj vám to odporúčam vyskúšať, Her Biotic je malý zázrak!“

EVA                                                                        ___________________________________________________________________                                                   

Nafúknuté brucho nie je len nepríjemný pocit. Skutočnosť, že nemôžete nosiť svoje obľúbené šaty, pretože sa každý pýta, či ste tehotná...Alebo nosenie vašich obľúbených džínsov, aj keď viete, že sa vám hodia, môže úprimne nakopnúť vaše sebavedomie. Ale nadúvanie nie je jediná vec, ktorá vás môže zastihnúť, ak sa vaša črevná mikroflóra naruší. To často vedie aj k tráviacim problémom, ktoré môžu byť veľmi nepríjemné. ___________________________________________________________________                                                           

„Mala som problémy s nafukovaním a trávením. Kamarátka, ktorá mala dobré skúsenosti s kapsulami Her Biotic, mi ich odporučila vyskúšať. Zo začiatku som bola skeptická, no rozhodla som sa, že im aj tak dám šancu. Odvtedy nadúvanie ustúpilo, už nemám tráviace ťažkosti a tiež som zaznamenala zlepšenie pleti. 

Som veľmi rada, že som sa rozhodla vyskúšať kapsule Her Biotic a určite si ich objednám znova.“

ZUZKA                                                                    ___________________________________________________________________

Mnohé ženy hlásia zlepšenie stavu pleti po pravidelnom užívaní kapsúl Her Biotic.

Zredukujú sa nečistoty, akné a vyrážky pred menštruáciou už nie sú také bežné.

Nie je to náhoda – črevá zohrávajú veľmi dôležitú úlohu v starostlivosti o krásnu pleť.

Okrem toho, že pravidelné trávenie znamená aj pravidelné vylučovanie toxínov a odpadových látok, sú črevá dôležité aj pre hormonálnu rovnováhu.

Nadbytočný estrogén sa vylučuje cez črevá a ak trávenie nefunguje tak ako má, naruší to aj rovnováhu vašich ženských hormónov. To, ako už iste viete, je veľmi dôležité – nielen pre vašu pohodu, ale predovšetkým pre vaše zdravie.

Okrem trávenia a podpory zdravej pokožky majú črevá ešte jeden veľmi veľký vplyv na vaše zdravie „tam dole“.

Nerovnováha baktérií môže spôsobiť zápal močového mechúra.

Starostlivosť o zdravú mikrobiotu vám môže ušetriť veľa starostí a nepríjemných bolestí v letných aj zimných mesiacoch.

Anna, Rebeka a Katarína preto prisahajú na pravidelné užívanie Her Biotic.              ___________________________________________________________________

„Pre mňa je infekcia močového mechúra to najhoršie, čo môžem zažiť. Žiaľ, mám s tým dlhoročné skúsenosti, lebo v jednom období, keď som bola ešte na vysokej škole, som mala zápal pol roka. Jedla som jedno antibiotikum za druhým, ale zápal stále pretrvával. Dostala som sa do začarovaného kruhu. Keďže mi nič iné nepomáhalo, začala som uvažovať o iných prístupoch k liečbe zapáleného močového mechúra.


Objavila som D-manózu a neskôr probiotiká Her Biotic. Presvedčil ma fakt, že obsahujú výťažok z brusníc a D-manózu, obe sú veľmi účinné pri prevencii zápalov. Po mesiaci užívania D-manózy a Her Biotic bolo rozhodnutie jasné: táto kombinácia bude odteraz VŽDY v mojej poličke.“ 

ANNA

„Mala som obrovské množstvo problémov s intímnymi zápalmi a zápalom močového mechúra. Na takéto a iné zápaly mám evidentne sklony. V zásade som vždy užívala prípravky z lekárne. Keď prestali pomáhať, prišli na rad antibiotiká.

Posledný zápal som mala v novembri, veľmi silný zápal. Močový mechúr ma pálil do nepríčetna. V Carnium Botanicals mil vtedy odporučili Her Biotic v kombinácii s D-manózou. 

Milé dámy, toto je top kombinácia. Jem Her Biotic stále, pretože sú skvelé na všetky ženské problémy; od bolestivej menštruácie až po trávenie. Spolu s D-manózou je Her Biotic skvelou kombináciou na prevenciu zápalu močového mechúra aj intímnej oblasti. 

Cítite sa jednoducho lepšie!

S týmito kapsulami často prichádzam na pomoc svojim priateľkám a vždy sú mi veľmi vďačné."

Rebeka

„Mám veľmi pozitívnu skúsenosť s užívaním Her Biotic. Od prvého pohlavného styku mám chronické zápaly močových ciest. Prestali mi zaberať tabletky, stala som sa odolná voči všetkému. Naposledy som bola na antibiotikách 6 mesiacov. To so sebou prinieslo celý rad nových problémov a nepríjemných vedľajších účinkov. Problémy som vyriešila pomocou bioenergie a kapsúl Her Biotic. Zápal nakoniec ustúpil. Som šťastná až do neba." 

Katarína                                                                     ___________________________________________________________________

Na začiatku článku som písala o dvoch mikrobiotách – črevnej a vaginálnej.

A jedným z hlavných dôvodov, prečo je Her Biotic medzi ženami taký obľúbený, je fakt, že sa stará aj o zdravie a rovnováhu vaginálnej mikroflóry.

To je kľúčové pre prevenciu zápalu, ktorý spôsobuje svrbenie, bolesť, ťažkosti s močením a nepríjemný výtok.

Pomohol už viac ako 100 000 ženám po celej Európe odstrániť zápal...

A podporuje tiež zdravie vaginálnej mikroflóry a tým zabraňuje opätovnému zápalu. ___________________________________________________________________

„Už dlhšie bojujem so zápalom intímnej oblasti. Skúšala som rôzne krémy a tabletky, no krátkodobo zápal zmizol a potom sa objavil znova. Mala som tiež aj výtok. 

Keďže som už predtým vyskúšala vaše produkty, rozhodla som sa vyskúšať Her Biotic a už po pár dňoch sa mi znížil výtok a zmizlo aj svrbenie.

Beriem ho už viac ako tri mesiace a zápaly sú preč. Zároveň zmizli aj vyrážky na pokožke a zlepšil sa stav pokožky.“

ANNA

„Na sociálnych sieťach som objavila Her Biotic. Upútalo to moju pozornosť, pretože predtým som čelila mnohým problémom, ako sú výtoky a mierne infekcie intímnych oblastí. Vyskúšala som už viacero produktov, no nepomohli mi. 

Ale teraz som konečne objavila riešenie na toto všetko: Her Biotic! Veľmi mi pomáha aj pri znižovaní nafukovania. Vrelo odporúčam každému, kto má podobné problémy.”

DANIELA                                                              ___________________________________________________________________                                                           

Her Biotic probiotické kultúry sú nenahraditeľnou súčasťou domácej lekárničky každej ženy. Pomáhajú regulovať črevnú a vaginálnu mikroflóru.

Tajomstvo kapsúl Her Biotic spočíva v unikátnej zmesi probiotických kultúr, ktorá bola vytvorená práve s cieľom podporovať ženy a ich zdravie. Obsahujú 6 rôznych kmeňov a pridali sme extrakt z brusníc a D-manózu, ktorá navyše pomáha predchádzať zápalom močového mechúra.

Kapsuly pomáhajú regulovať trávenie, znižujú nadúvanie, eliminujú alebo zabraňujú intímnym zápalom, zabraňujú zápalom močového mechúra, podporujú zdravú a čistú pokožku, hormonálnu rovnováhu a tak ďalej.

Najlepšie na tom všetkom je, že kapsuly Her Biotic nemajú žiadne vedľajšie účinky a ich výsledky sú dlhodobé.

Odporúčame
background
128 Recenzie
Her Biotic
30 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,80€ na deň

Jedinečná zmes Her Biotic je vytvorená práve pre ženy a prekonávanie problémov, ktoré nás trápia.

V Her Biotic sme starostlivo namiešali 6 kmeňov, ktoré podporujú ženské zdravie a „zaháňajú“ ženské neduhy. Ukázalo sa, že probiotické kultúry obnovujú črevnú a vaginálnu mikroflóru a majú antimikrobiálnu aktivitu.

Produkt je určený pre mladé dievčatá aj zrelé ženy. 

 

Avšak nie je vhodný pre tehotné ženy a dojčiace matky. Pre obdobie tehotenstva a dojčenia máme špeciálne vyvinutý produkt Natal Biotic (kliknite).

€23,90
Prečítajte si viac
5 MÝTOV O DETOXIKÁCIÍ
Detoxikácia organizmu sľubuje viac energie, lepšiu psychickú a fyzickú pohodu a posilnenie imunitného systému. Detoxikácia...
ÚLOHA ČREVA PRI BOLESTIVEJ MENŠTRUÁCII
3 zo 4 žien pociťujú predmenštruačné príznaky tzv. PMS syndróm, sprevádzaný napríklad bolesťami v podbrušku. Tie majú rozs...
8 POTRAVÍN, KTORÉ POMÁHAJÚ NASTAVIŤ ROVNOVÁHU ŽENSKÝCH HOMÓNOV
Hormóny sú látky, ktoré riadia vaše zdravie a pohodu. Pokiaľ sú v rovnováhe a hladko plnia svoje úlohy, zvyčajne sa s nimi...