AGÁTA M. - FEMCARE

Trpela som príznakmi menopauzy a zmiernila som ich kapsulami FemCARE.

Vždy som si myslela, že ma nepostihnú nepríjemné príznaky menopauzy, no bohužiaľ to tak nebolo. Menopauza so sebou priniesla množstvo nepríjemností, medzi ktoré patrí aj suchosť intímnych partií. Môj intímny život bol nepríjemný. Horšie bolo, že mi to spôsobilo veľkú bolesť. Môj gynekológ mi navrhol lieky, ktoré som aj vyskúšala, ale nepriniesli viditeľné výsledky, tak som hľadala ďalej.

Keďže som už predtým brala Vaše doplnky výživy a mala skúsenosti, dúfala som, že aj tentokrát nájdem niečo pre seba. Objavila som kapsuly FemCARE a prvé pozitívne zmeny som pocítila už po dvoch týždňoch. Problémy so suchosťou sú preč a konečne sa opäť cítim ako neporaziteľná žena!

Agáta

Odporúčame
background
128 Recenzie
Her Biotic
30 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,80€ na deň

Jedinečná zmes Her Biotic je vytvorená práve pre ženy a prekonávanie problémov, ktoré nás trápia.

V Her Biotic sme starostlivo namiešali 6 kmeňov, ktoré podporujú ženské zdravie a „zaháňajú“ ženské neduhy. Ukázalo sa, že probiotické kultúry obnovujú črevnú a vaginálnu mikroflóru a majú antimikrobiálnu aktivitu.

Produkt je určený pre mladé dievčatá aj zrelé ženy. 

 

Avšak nie je vhodný pre tehotné ženy a dojčiace matky. Pre obdobie tehotenstva a dojčenia máme špeciálne vyvinutý produkt Natal Biotic (kliknite).

€23,90
Prečítajte si viac
TEREZA - FEMCARE
O FemCARE som sa dozvedela na sociálnych sieťach a po predchádzajúcich skúsenostiach s vašimi produktmi som neváhala ani c...
ADRIANA - HER BIOTIC
Môj boj so zapáleným močovým mechúrom trval roky. Keď som prišla do menopauzy, situácia sa zhoršila. Skúšala som zápaly vy...
DIANA - HER BIOTIC + FEMCARE
Her Biotic a FemCARE mi pomohli odstrániť problémy so zápalom a suchosťou intímnych častí.