ALEXANDRA - HER BOTIC

Hormonálna nerovnováha mi priniesla celý rad nepríjemných symptómov. Zbavila som sa jej pomocou Her Biotic probiotikami pre ženy!

Keď som prestala používať antikoncepčné tabletky, moje hormóny sa uplne rozladili. Trpela som veľmi nepríjemnými príznakmi – od bolestivých menštruácií až po problémy s akné a vyrážkami. Na odporúčanie kamarátky som začala užívať kapsuly Her Biotic. Už po pár týždňoch bolo akné a vyrážok podstatne menej a čoskoro som si všimla aj zmiernenie menštruačných bolestí. Zmenu si všimli aj moji priateľky, a tak sa tiež rozhodli začať užívať Her Biotic. 

Konečne sa vo svojej koži cítim sebavedomo a pohodlne a nemusím ráno tráviť hodiny v kúpeľni, aby som si zakryla svoje vyrážky! Ďakujem Carnium Botanicals!

Alexandra

Odporúčame
background
128 Recenzie
Her Biotic
30 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,80€ na deň

Jedinečná zmes Her Biotic je vytvorená práve pre ženy a prekonávanie problémov, ktoré nás trápia.

V Her Biotic sme starostlivo namiešali 6 kmeňov, ktoré podporujú ženské zdravie a „zaháňajú“ ženské neduhy. Ukázalo sa, že probiotické kultúry obnovujú črevnú a vaginálnu mikroflóru a majú antimikrobiálnu aktivitu.

Produkt je určený pre mladé dievčatá aj zrelé ženy. 

 

Avšak nie je vhodný pre tehotné ženy a dojčiace matky. Pre obdobie tehotenstva a dojčenia máme špeciálne vyvinutý produkt Natal Biotic (kliknite).

€23,90
Prečítajte si viac
MAJA - HER BIOTIC + BIO KURKUMA + BIO MORINGA
Nedávno som zistila že existuje niečo ako Moringa. Po týždňoch virózy som sa len ťažko spamätávala. Bola som ohromená všet...
IVANA - HER BIOTIC
Roky ma trápil bakteriálny zápal močového mechúra. Lekári mi predpísali antibiotiká ale moje problémy akoby nemali konca k...
LENKA - HER BIOTIC
Pol roka som sa trápila s problémami “tam dole”, kým som nezačala užívať Her Biotic. Moje problémy konečne prestali!