DANIELA - HER BIOTIC
Kapsuly Her Biotic som začala užívať z niekoľkých dôvodov: bolestivá menštruácia, predmenštruačné akné, každoročne sa opakujúci zápal močového mechúra.

Po prvom mesiaci užívania som nepociťovala žiadne zvláštne zmeny, no viem, že všetko chce svoj čas, a tak som tomu dala ešte mesiac, pretože som bola presvedčená, že mi tento produkt pomôže. A ako dobre som si myslela!

Druhé balenie som začala brať, keď už boli zmeny badateľné. Keby som nepoužívala menštruačný kalendár, zabudla by som, že sa mi blíži mesačné krvácanie, pretože som nemala žiadne príznaky: žiadne akné ani bolestivé kŕče v podbrušku. Účinok na opakujúce sa infekcie močového mechúra zatiaľ nemôžem komentovať, pretože neuplynulo dosť času, ale myslím, že som už vyhrala, keď som našla kapsuly Her Biotic. Odvtedy ich srdečne odporúčam všetkým svojim priateľkám!

Daniela

Odporúčame
background
128 Recenzie
Her Biotic
30 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,80€ na deň

Jedinečná zmes Her Biotic je vytvorená práve pre ženy a prekonávanie problémov, ktoré nás trápia.

V Her Biotic sme starostlivo namiešali 6 kmeňov, ktoré podporujú ženské zdravie a „zaháňajú“ ženské neduhy. Ukázalo sa, že probiotické kultúry obnovujú črevnú a vaginálnu mikroflóru a majú antimikrobiálnu aktivitu.

Produkt je určený pre mladé dievčatá aj zrelé ženy. 

 

Avšak nie je vhodný pre tehotné ženy a dojčiace matky. Pre obdobie tehotenstva a dojčenia máme špeciálne vyvinutý produkt Natal Biotic (kliknite).

€23,90
Prečítajte si viac
DIANA - HER BIOTIC + FEMCARE
Her Biotic a FemCARE mi pomohli odstrániť problémy so zápalom a suchosťou intímnych častí.
GRÉTA - HER BIOTIC
S infekciami močového mechúra bojujem už viac ako 25 rokov a teraz som konečne našla riešenie, ktoré vyriešilo moje problé...
ILONA - HER BIOTIC A BIO ŽELATÍNOVÁ MACA
V minulosti som mala vždy silný PMS syndróm. Bola som veľmi emotívna a mala som veľa zmien nálad.