OLÍVIA - HER BIOTIC

Odkedy užívam Her Biotic, mám pocit, že mám svoje intímne zdravie konečne pod kontrolou.

Zdravím dámy!

Chcem sa s vami podeliť o svoju pozitívnu skúsenosť s kapsulami Her Biotic – produktom, ktorý mi skutočne zmenil život. Priznávam, že Her Biotic kapsuly prekonali všetky očakávania!

Mala som problémy s nepríjemnými zápalmi, kvôli ktorým som nepríjemne zapáchala a "tam dole" som sa necítila byť v poriadku. Odkedy pravidelne užívam kapsuly, zaznamenala som výrazné zlepšenie môjho intímneho zdravia.

Je úžasné, ako taký malý krok v mojej rutine môže urobiť taký veľký rozdiel. Cítim sa vo svojom tele bezpečnejšie a pohodlnejšie a konečne mám pocit, že mám svoje intímne zdravie pod kontrolou.

 Ak hľadáte účinný spôsob, ako udržať svoje intímne zdravie v špičkovej forme, vrelo odporúčam vyskúšať Her Biotic. Nebudete ľutovať.

Olívia

Odporúčame
background
128 Recenzie
Her Biotic
30 Kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,80€ na deň

Jedinečná zmes Her Biotic je vytvorená práve pre ženy a prekonávanie problémov, ktoré nás trápia.

V Her Biotic sme starostlivo namiešali 6 kmeňov, ktoré podporujú ženské zdravie a „zaháňajú“ ženské neduhy. Ukázalo sa, že probiotické kultúry obnovujú črevnú a vaginálnu mikroflóru a majú antimikrobiálnu aktivitu.

Produkt je určený pre mladé dievčatá aj zrelé ženy. 

 

Avšak nie je vhodný pre tehotné ženy a dojčiace matky. Pre obdobie tehotenstva a dojčenia máme špeciálne vyvinutý produkt Natal Biotic (kliknite).

€23,90
Prečítajte si viac
ASENA - HER BIOTIC + FEMCARE
Mala som chronické problémy s premnoženou vaginálnou kandidou. S pomocou kapsúl Her Biotic a FemCARE som zlepšila kvalitu ...
LENKA - HER BIOTIC
Pol roka som sa trápila s problémami “tam dole”, kým som nezačala užívať Her Biotic. Moje problémy konečne prestali!
ADRIANA A BIO MORINGA
Pohoda je prvým krokom ku šťastiu!