RENÁTA - ASHWAGANDHA
V každodennom živote aj práci som často v strese. Dlho som pociťovala neustále väčšiu únavu až vyhorenie.

Bolo stále ťažšie „odraziť sa od dna“ a znovu získať stratenú energiu a motiváciu.

K tomu sa pridali problémy s nepravidelnou menštruáciou, tráviacimi ťažkostiami a hromadiacimi sa kilogramami okolo brucha. Navštívila som lekára a výsledky ihneď ukázali hormonálnu nerovnováhu – problém bol najmä kortizol.

Dostala som lieky a zároveň hľadala spôsob, ako podporiť hormonálnu rovnováhu prírodnejším a predovšetkým dlhodobo účinným spôsobom. Vtedy som na instagrame našla Carnium Botanicals a začala skúmať ich produkty. Okamžite ma zaujalo, že ponúkajú aj ajurvédske byliny.

Objednala som si Ashwagandhu a už po prvom týždni som začala lepšie spať. Po niekoľkých týždňoch pravidelného užívania som sa konečne cítila opäť sviežejšia, mala som viac energie a oveľa lepšie som zvládala každodenné stresové situácie. Po 3 mesiacoch sa zlepšili aj moje výsledky v práci.

Renáta

Odporúčame
background
9 Recenzie
Ashwagandha Extract
60 kapsúl
Na sklade

/ Množstvo na 30 dní / 0,70 na deň

Extrakt z Ashwagandhy (KSM-66) má najvyššiu koncentráciu a najlepšiu biologickú dostupnosť. Pýši sa tiež najväčším počtom vykonaných výskumov a klinických štúdií. Ashwagandha má široké spektrum účinkov, ako napríklad účinnú reguláciu stresového hormónu, zlepšovanie kognitívnych funkcií a  podporu kardiovaskulárneho zdravia. Je tiež nápomocná pri udržiavaní zdravej hmotnosti a regulácii ženských a mužských pohlavných hormónov.

€20,90
Prečítajte si viac
KLÁRA A ASHWAGANDHA
Ashwagandha je bylina z Indie, silný antioxidant s protizápalovými a relaxačnými vlastnosťami.
FRANTIŠKA - ASHWAGANDHA EXTRACT
Ashwagandha ma ukľudnila a pomohla mi lepšie spať.
MAJA - HER BIOTIC + BIO KURKUMA + BIO MORINGA
Nedávno som zistila že existuje niečo ako Moringa. Po týždňoch virózy som sa len ťažko spamätávala. Bola som ohromená všet...